• + 30 24273 50100
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

«Τηλεμάχεια» Μια ταινία μεγάλου μήκους του Alexander Francis Nally στη Σκιάθο.

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

«Τηλεμάχεια»

        Μια ταινία μεγάλου μήκους του Alexander Francis Nally

 Η  ανεξάρτητη αγγλική εταιρεία παραγωγής Matchbox Productions Ltd με έδρα το Λονδίνο, ανακοινώνει την έναρξη των γυρισμάτων της μεγάλου μήκους ταινίας με τίτλο «Τηλεμάχεια», στις 24 Σεπτεμβρίου 2011 στο νησί της Σκιάθου.

       Η Τηλεμάχεια, ένα συγκλονιστικό δράμα βασισμένο σε δυνατές και ανατρεπτικές ανθρώπινες σχέσεις, περιγράφει ιστορίες ανθρώπων από διαφορετικά μέρη και με διαφορετικές προσωπικότητες που καλούνται να αντιμετωπίσουν έναν κοινό εχθρό: το πέρασμα του χρόνου και την αναγκαστική ενηλικίωση τους. Εμπνευσμένη από το ομηρικό έπος Οδύσσεια η ταινία ακολουθεί το ταξίδι του Τηλέμαχου, ενός νεαρού αγοριού αποκομμένου από τον κόσμο, χωρίς καμία αίσθηση της ταυτότητάς του, προς την αναζήτηση του πατέρα του, Ηλία. Ο Ηλίας, ψαράς στο νησί της Σκιάθου όπου ζει μια ανέμελη και ήσυχη ζωή, θα επιδιώξει να διδάξει στον γιο του της απλές αξίες της ζωής. Η σχέση ανάμεσα σε πατέρα και γιο ενδυναμώνεται, καθώς ο νεαρός Τηλέμαχος αρχίζει να ανακαλύπτει την ιστορία των προγόνων του αλλά και του ίδιου του του εαυτού. Μυστικά από το παρελθόν όμως σύντομα θα απειλήσουν τον κόσμο του Τηλέμαχου και το δεσμό του με τη νέα του οικογένεια.

       Παράλληλα με φόντο το αστικό τοπίο του ανατολικού Λονδίνου, παρακολουθούμε την ιστορία του Ομάρ, ενός νεαρού Πακιστανού μουσουλμάνου και της Έμιλυ, μιας νεαρής καθολικής Αγγλίδας. Οι δύο νέοι που προέρχονται από διαφορετικούς κόσμους και θρησκείες θα βρεθούν αντιμέτωποι με στερεότυπες προκαταλήψεις και αντιδράσεις από το περιβάλλον τους που απειλούν να καταστρέψουν τη σχέση τους.  

Η Τηλεμάχεια αποτελεί μια ιστορία που θα αμφισβητήσει τους δεσμούς των καθημερινών σχέσεων, δίνοντας έμφαση σε αυτές μεταξύ εραστών, θρησκείας, φύσης και οικογένειας μα πάνω από όλα της σχέσης του ανθρώπου με τον εαυτό του. Αν κοιτάξουμε γύρω μας θα δούμε ότι ο κάθε άνθρωπος έχει να πει την δική του ιστορία. 

 

Πρωταγωνιστούν οι Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Patrick Fryer & Ελένη Αποστολοπούλου.


© 2016 Municipality of Skiathos